MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy...
fot. 123rf.com/annapustynnikova/zdjęcie ilustracyjne

Kiedy solić rosół, a kiedy ziemniaki? Zobacz 7 dań, które łatwo przesolić. Oto kluczowe zasady do smacznego obiadu

Smażone grzyby

Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy będą usmażone na złoto. Sól nie wyciągnie z nich wody i grzyby pozostaną smaczne i jędrne.

Zobacz również

Kolejni artyści Festiwalu Inne Brzmienia. Kogo usłyszymy?

NOWE
Kolejni artyści Festiwalu Inne Brzmienia. Kogo usłyszymy?

Kolejna nowoczesna Pracownia Endoskopii w Krakowie już przyjmuje pacjentów

Kolejna nowoczesna Pracownia Endoskopii w Krakowie już przyjmuje pacjentów

Polecamy

Na tych drogach w powiecie szczecineckim będzie mniej dziur

Na tych drogach w powiecie szczecineckim będzie mniej dziur

Bądź eko ze szczecineckimi harcerzami. Zaproszenie na festyn

Bądź eko ze szczecineckimi harcerzami. Zaproszenie na festyn

Po ściągniętym zegarku zostaje ślad na skórze? To może oznaczać kłopoty ze zdrowiem

TYLKO U NAS
Po ściągniętym zegarku zostaje ślad na skórze? To może oznaczać kłopoty ze zdrowiem