Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

Zobacz również

Marsz godności przeszedł ulicami Staszowa. Było wiele osób (ZDJĘCIA)

NOWE
Marsz godności przeszedł ulicami Staszowa. Było wiele osób (ZDJĘCIA)

„Czas na Bibliotekę” - spotkanie w Filii Bibliotecznej w Rudzie

„Czas na Bibliotekę” - spotkanie w Filii Bibliotecznej w Rudzie

Polecamy

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Żółta woda w Bałtyku. Czy to już sinice? Jest powód do obaw? Wyjaśniamy

Żółta woda w Bałtyku. Czy to już sinice? Jest powód do obaw? Wyjaśniamy

Rusza zbiórka gratów w Szczecinku. Czas na porządki [mapa]

Rusza zbiórka gratów w Szczecinku. Czas na porządki [mapa]