MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wystudzone mleko z masłem trzeba wlać do mąki pszennej i...
fot. Anna Daniluk

Puszyste racuchy z truskawkami na deser. Wypróbuj szybki przepis z drożdżami. Zrobisz je w mniej niż godzinę

Krok 4.

Wystudzone mleko z masłem trzeba wlać do mąki pszennej i przy pomocy widelca wymieszać do uzyskania masy o gęstości śmietany. Taką masę trzeba odstawić na minimum 30 minut do wyrośnięcia. Następnie wyrośnięte ciasto trzeba smażyć na rozgrzanym oleju z ułożonymi plastrami truskawek na wierzchu.

Zobacz również

Imperium ziemniaczane Pani Agnieszki z czekoladą w tle (WIDEO)

Imperium ziemniaczane Pani Agnieszki z czekoladą w tle (WIDEO)

Real Madryt osłabiony w finale Ligi Mistrzów. „Chuchu” nie zdąży wyleczyć kontuzji

Real Madryt osłabiony w finale Ligi Mistrzów. „Chuchu” nie zdąży wyleczyć kontuzji

Polecamy

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Kończy się budowa ścieżki rowerowej w Szczecinku. Asfalt wieńczy dzieło

Kończy się budowa ścieżki rowerowej w Szczecinku. Asfalt wieńczy dzieło

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna