Na zajęciach było wesoło, energetyczne , smacznie i pracowicie. - W ciągu 3,5 godzin powstało siedem potraw, a trzy były przygotowane wcześniej przed warsztatami i zaserwowane do degustacji, jeszcze przed gotowaniem - mówi pani Agnieszka Kubów. - Na stole zagościły bakłażany po kaszubsku, bananowiec i ciasteczka maślane.
W trakcie warsztatów panie piekły chleb i bułki, robiły tatara z grillowanej cukinii i suszonych pomidorów, pesto z bazylii, upiekłyśmy pasztet z cieciorki i brownie z cukinii. Na koniec daktylowe kulki mocy. - Najważniejszy był jednak czas cudownie spędzony w gronie koleżanek - mówią uczestniczki.
Następne warsztaty zaplanowano 24 marca pod hasłem "Bezmięsne Święta Wielkanocne.
Agnieszka Kubów przeszła niezwykła drogę. Jako menadżer przez 27 lat była związana z branżą usług finansowych jako szeg oddziału dużego banku. Obecnie trener biznesu, psycholog zarządzania i trener rozwoju we własnej Akademii Rozwoju Osobistego. Propagatorka eko życia, zdrowego odżywiania i minimalizmu. 12 lat temu napisała przewodnik po zdrowym życiu i odżywianiu "Moje vita sana", co po włosku oznacza Moje zdrowe życie. Obecnie prowadzi warsztaty kulinarne, warsztaty tworzenia eko środków czystości i kosmetyków z cyklu "Droga do harmonii".
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?