MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wiosenna zupa krem ze szparagów. Skorzystaj z przepisu na delikatną zupę, która posmakuje każdemu. Prosty sposób na szparagową ucztę

Krok 4.

Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym ogniu przez ok. pół godziny. Gotową zupę zmiksuj blenderem do uzyskania gładkiego kremu i dopraw do smaku solą, pieprzem i chili.

Zobacz również

Rodzinny Piknik z okazji Dnia Dziecka na os. Kopernika Przemyślu. Zdjęcia, wideo

NOWE
Rodzinny Piknik z okazji Dnia Dziecka na os. Kopernika Przemyślu. Zdjęcia, wideo

Mroczne tunele pod państwową uczelnią. Kiedyś był tu podziemny szpital

Mroczne tunele pod państwową uczelnią. Kiedyś był tu podziemny szpital

Polecamy

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Bezrobocie w powiecie szczecineckim na historycznie niskim poziomie

Bezrobocie w powiecie szczecineckim na historycznie niskim poziomie